Ekskluzive

Ekskluzive/ “Dhuna” me vizat

Kosova si pasojë e demarkacionit me Malin e Zi ka mbetur e izoluar sa i përket liberalizimit të vizave. Demarkacioni ka ndarë në dy tabore partitë politike parlamentare në Kuvend. Partia e kryeministrit Ramush Haradinaj, AAK, është ...

Lexo më shumë

Repblika24_960x180

Lajmet Kryesore

Politika

Lëvizja Vetëvendosje ka përfunduar mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm me shpalljen e zgjedhjeve të reja partiake për Kryetar të Partisë. Veç kësaj, Kryetari i...

Kontesti rreth kufirit me Malin e Zi ka shpërfaqur më së qarti kufijtë që i ndajnë subjektet politike përbrenda koalicionit, por edhe ato të...

Shqipëri & Trojet

Sipas PD-së, gjatë qëndrimit në Londër, kryetari i Partisë Demokratike bashkëbisedoi edhe me komunitetin shqiptar të Londrës. Lidhur me çështjen e kryeprokurorit, Lulzim Basha e...

Kryetarja e LSI-së Monika kryemadhi thotë se kryeministri Edi Rama ka përfshirë në ligjin për ndihmën juridike edhe nenin që nuk është propozuar nga...

Ekonomi

Qeveria e Kosovës është kritikuar nga opozita dhe shoqëria civile për emërimin e 67 zëvendësministrave. Ky numër është më i madhi në historinë e Kosovës. Grafika...

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka paralajmëruar rrezikun e rritjes në masë të madhe të çmimit të energjisë, nëse institucionet nuk gjejnë një zgjidhje...