2018-a, Bullgaria merr presidencën e Bashkimit Europian

2018-a, Bullgaria merr presidencën e Bashkimit Europian

Prej 1 janarit 2018 shteti i Bullgarisë do të marrë presidencën e Bashkimit Europian. Ky është një shans i mirë për shtetin ballkanas që të përmirësojë imazhin e vet dhe të rajonit.

Bullgaria statistikisht njihet si shteti më i varfër dhe i korruptuar pjesëtar i Bashkimit Europian.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje