5 gjërat që nuk dinit për tapetin e kuq të ”Oscar”

5 gjërat që nuk dinit për tapetin e kuq të ”Oscar”

Parakalimi në tapetin e kuq është emblema e çdo ceremonie të ndarjes së çmimeve apo eventi ku marrin pjesë emrat më të njohur. Mbrëmjen e së dielës u zhvillua edicioni i 90-të i ”Oscar”, ku parakaluan personazhet më të dashur të ”Hollyëood”-it. Më poshtë po ju rendisim 5 gjëra për tapetin e kuq, që duhet ti dini.

1.Bëhet në Gjeorgji, që prej vitit 2008.

2.Nuk është në fakt i kuq, i afrohet më shumë vishnjës në nuancë kafe.

3.Vendosja e tij kërkon 18 punonjës dhe rreth 900 orë.

4.Nuk është aq i vjetër sa mendoni. Për herë të parë nisi si treditë në 1961-shin. Mbrëmë ishte parakalimi i 56-të.

5.Nuk ripërdoret kurrë, ai shkatërrohet menjëherë pas ceremonisë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje