Abrashi: Do ta ndërtojmë Sallën Koncertale dhe Shkollën e Muzikës

Abrashi: Do ta ndërtojmë Sallën Koncertale dhe Shkollën e Muzikës

Arban Abrashi, kandidati për kryetar të Prishtinës nga radhët e LDK-së, ka premtuar se do ta ndërtojnë sallën koncertale në Prishtinë.

“Salla koncertale mendoj se duhet të ndërtohet kemi pas disa ide që janë shtjelluar dhe janë përmend”.

“Nuk e kemi vendos akoma lokacionin – kjo do të bëhet pasi ekspertët ta gjejnë hapësirë”.

Madje ai ka premtuar se në kohë rekorde do të ndërtohet edhe Shkolla e Muzikës në Prishtinë.

Kështu ka thënë Abrashi në “Zona e Prishtinë”

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje