Adhuruesit e Apple befasohen me statujën e Steve Jobs që përcjell ardhjen...

Adhuruesit e Apple befasohen me statujën e Steve Jobs që përcjell ardhjen e iPhone 8 (FOTO)

Një dyqan i elementeve teknologjike në Kinë, ka vendosur që të promovojë serinë më të re të Apple, iPhone 8 duke vë afër dyerve një statujë të Steve Jobs.

Kjo mënyrë e promovimit të produktit më të ri të Apple u fotografua më 4 shtator nga klientët, ku janë parë në numër duke qëndruar dhe shikuar, Steve Jobs i cili dukej në atë mënyrë prej një të vërteti, transmeton Klan Kosova.

Apple është gati të lansojë iPhone8 saktësisht më 12 shtator.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje