Ahmeti bashkë me Klubet e Gjelbra shënojnë Ditën e Tokës me mbjellje...

Ahmeti bashkë me Klubet e Gjelbra shënojnë Ditën e Tokës me mbjellje lulesh

Klubet e Gjelbra të shkollave fillore dhe të Institucioneve parashkollore të Prishtinës, kanë mbjellur sot lule e pemë për ambient më të pastër.

Ky aksion është realizuar dhe nën shoqërinë e Kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmetit në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, njofton Klan Kosova.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje