Alarm për bombë para Parlamentit të Serbisë

Alarm për bombë para Parlamentit të Serbisë

Një alarm për bombë ka rënë para parlamentit të Serbisë, i cili ka detyruar autoritetet që të evakuojë të gjithë zyrtarët dhe njerëzit nga objekti dhe nga zona përreth.

Detaje të tjera ende nuk dihet.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje