Albena Reshitaj ka dy fjalë për fitoren e Ilir Latifit

Albena Reshitaj ka dy fjalë për fitoren e Ilir Latifit

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj po krenohet me fitoren që Ilir Latifi e arriti në Artet Marciale të Përziera ndaj Ovince Saitn Preux.

“Si të vegjël kur ishim të pëlqenin sportet luftarake, e qysh atëherë familja na mësuan që ëndrrat bëhen realitet vetëm me punë dhe ne duhet të qëndrojmë pas tyre gjithmonë. Edhe një herë sot po ndihem krenare me fitoren tënde ashtu siç po ndihen të gjithë shqiptarët anekënd botës”, ka shkruar Reshitaj në profilin e saj në “Facebook”.

Fotografia e Albena Reshitaj

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje