Ambasadori Delawie: Respektimi i drejtave të njeriut nga qeveria është mjet për...

Ambasadori Delawie: Respektimi i drejtave të njeriut nga qeveria është mjet për paqe

Ambasadori i SHBA-së në Prishtinë, Greg Delawie, ka thënë se qeveritë që respektojnë të drejtat e qytetareve të tyre, mbesin mjeti më i mirë për prosperitet, lumturi njerëzore dhe paqe.

“Qeveritë që respektojnë të drejtat e qytetareve të tyre, mbesin mjeti më i mirë për prosperitet, lumturi njerëzore dhe paqe”, ka shkruar Delawie në Twitter.

Ai u ka bërë thirrje që të lexohet raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për vitin 2017, për Kosovën.

Amb. Greg Delawie

@USAmbKosovo

Governments that respect the rights of their citizens remain the best vehicle for prosperity, human happiness, and peace. Read the 2017 Report for here: http://ow.ly/xMxy30ixqdW

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje