Ambasadori Greg Delawie i shkon në shtëpi Isa Mustafës

Ambasadori Greg Delawie i shkon në shtëpi Isa Mustafës

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Greg Delawie është parë të ketë hyrë në shtëpinë e ish-kryeministrit Isa Mustafa.

Klan Kosova ka qenë në vendin e ngjarjes ku dhe ka siguruar fotografitë e momentit kur Ambasadori Delawie hyn në ambientet e shtëpisë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje