Ambasadorja e Trump e thotë me krenari: Burri im është shqiptar nga...

Ambasadorja e Trump e thotë me krenari: Burri im është shqiptar nga Prishtina! (Foto)

Ajo është një ndër femrat më të fuqishme dhe një ndër njerëzit më të besuar pranë Trump.

Nikki Haley ka dhënë një lajm që ka habitur një botë të tërë por ka gëzuar shqiptarët. Ajo ka deklaruar se bashkëshorti i saj është me origjinë shqiptare.

“Ne deshëm të merrnim pjesë në këtë aktivitet për disa arsye. Jam këtu me burrin tim, gjyshi i të cilit erdhi në Amerikë nga Shqipëria.

Kemi shumë gjëra të përbashkëta me kosovarët në komunitetin shqiptar.

Ne po përpiqemi që Kosova të marrë njohjen e të gjithë vendeve në OKB dhe do të vazhdojmë ta bëjmë këtë derisa Kosova ta fitojë njohjen”-deklarori ajo.

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në OKB, deklaroi se Uashingtoni po përpiqet fort që të gjitha vendet ta njohin Kosovën në Kombet e Bashkuara, dhe se i shoqi është me origjinë nga Prishtina.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje