Apostolova: Të respektohet Ligji për zonën e mbrojtur të Manastirit të Deçanit

Apostolova: Të respektohet Ligji për zonën e mbrojtur të Manastirit të Deçanit

Shefja e Zyrës së Bashkimit Evropian (BE) në Prishtinë, Nataliya Apostolova, ka mbështetur ndërprerjen e punimeve në rrugën Deçan-Plavë, pas ankesës së Kishës Ortodokse Serbe.

 Sipas saj, duhet të respektohet Ligji për zonën e mbrojtur të Manastirit të Deçanit.

“Është shumë e rëndësishme që Ligji për zonën e mbrojtur të Manastirit të Deçanit të respektohet në mënyrë strikte dhe çdo veprim i mundshëm të aprovohet nga Këshilli Implementues dhe Monitorues”, ka shkruar ajo në “Twitter”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje