Art në borë (Foto)

Art në borë (Foto)

Reshjet e dendura të borës dhe temperaturat e ulëta kanë krijuar ambientin e duhur për një artist, i cili ka habitur kalimtarët me vizatimet e tij në tokë.

Nathan Wyburn nga Uellsi ka shpenzuar 30 minuta për të vizatuar personazhe si Jon Snow nga “Game of Thrones”. Në mesin e veprave të tij është edhe Mona Lisa.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje