Baballarët që e meritojnë çmimin “Babai i Vitit” (Foto)

Baballarët që e meritojnë çmimin “Babai i Vitit” (Foto)

Shpesh thuhet se gjithmonë ndiheni më të sigurt me nënën dhe se është shumë interesante të kaloni kohë edhe me babanë.

Ndoshta kjo është për shkak se shumë njerëz mbeten në zemër fëmijë gjatë gjithë jetës së tyre, dhe kështu pëlqejnë të argëtohen – ashtu si edhe djemtë në këtë përmbledhje fotografish.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje