‘Balena Blu’ u harrua, por kjo lojë e rrezikshme është duke u...

‘Balena Blu’ u harrua, por kjo lojë e rrezikshme është duke u përhapur

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka filluar të përhapet një lojë, e cila është konsideruar më rrezikshme se Balena Blu.

Bëhet fjalë për një sfidë ku të rinjtë i bëjnë thirrje njëri-tjetrit të lahen me ujë të nxehtë, si dhe të njëjtin ujë ta pinë me pipëz.

Raportohet se kjo lojë i ka marrë jetën një vajze të vogël.

Goja dhe fyti i saj u dogjën nga kjo lojë. Sfidën ia kishte propozuar një i afërm.

Edhe një vajzë 11-vjeçare nga Bronksi është djegur me ujë të nxehtë nga miqtë e saj, teksa ishte duke fjetur.

Ekspertët thonë se është vetëm çështje kohe që kjo lojë të përhapet edhe në Europë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje