Bashkëluftëtarët ia rregullojnë varrin komandat “Lamit”

Bashkëluftëtarët ia rregullojnë varrin komandat “Lamit”

Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Migjen Shala, ka bërë me dije se me rastin e Ditës së Dëshmorëve të Prishtinë ia kanë rregulluar varrin komandat “Lamit”.

“Sot në Ditën e Dëshmove të komunës së Prishtinës në shokët e bashkëluftëtarët Islam Berishës – komandant ‘Lami’ dhe familjarët rregulluam varrin e komandant ‘Lamit’. Lavdi!”, ka shkruar Shala në llogarinë e vet në “Facebook”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje