Bashkimi dhe bashkshortja e tij me aftësi të kufizuar (hendikos) kanë nevoje...

Bashkimi dhe bashkshortja e tij me aftësi të kufizuar (hendikos) kanë nevoje për mbështetjen tonë

Bashkim Curri nga komuna Hani i Elezit, jeton me gruan dhe djalin.Bashkim dhe bashkshortja e tij janë me aftësi të kufizuar (hendikos).

Jeton në kushte të rënda, me asistencë sociale, i pa punë.
Me ndihmen e disa qytetarëve dhe disa biznesëve të komunës të  Hani i Elezit ka filluar ta ndërtoj shtëpin e re, me këto mjete ka arritur të ndërtoj vetëm pjesën bazë të shtëpisë.
Kërkojëm nga gjithë ata që kanë mundësi ti ndihmojnë në çdo formë materiale apo financiar që ta përkrahin deri në përfundimin e shtëpisë.
Të interesuarit mund të shkojnë në vizitë tek shtëpia e tij, të shohin familjen se në çfarë kushte jetonë.

Uroj që ky shkrim të has tek ato bamirës që familja në fjal të bëhet me kulm mbi kokë.
Numri kontaktues i familjes : 045-649-856

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje