Bie blloku B2, fillojnë reduktimet

Bie blloku B2, fillojnë reduktimet

KESCO detyrohet të fillojë me reduktime si pasojë e rënies së papritur të Bllokut B2.

Nga mbrëmë, për shkak të nevojës së balancimit si dhe ruajtjes së sigurisë së sistemit si pasojë e mungesës së energjisë elektrike nga rënia e papritur e Bllokut B2 të Termocentralit Kosova B.

KOSTT-i ka kërkuar nga KESCO që të aplikojë reduktime në furnizimin me energji elektrike. Kjo gjendje po vazhdon edhe sot.

Të gjitha palët relevante në sektorin e energjisë janë të angazhuar maksimalisht për ta tejkaluar këtë gjendje dhe kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët.

Kjo njësi, sipas paralajmërimeve pritet të kthehet në sistem sot pasdite.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje