Bizneset kërkojnë të lirohen nga tatimi doganor për pajisjet rezervë

Bizneset kërkojnë të lirohen nga tatimi doganor për pajisjet rezervë

Burim Piraj, përfaqësues i kompanisë “Meka”, i cili vazhdon të paguajë doganë për importimin e pajisjeve rezervë dhe Astrit Panxha nga “Klubi i Prodhuesve”, kanë thënë për gazetën “Epoka e re” se premtimet qeveritare për reformim të sistemit tatimor janë duke u neglizhuar.

Ndërkaq këshilltari i ministrit të Financave, Lulzim Rafuna, ka bërë me dije se tashmë janë identifikuar të gjitha pajisjet rezervë që do të lirohen nga Dogana. Ai ka theksuar se janë në përgatitje të masave të reja që do të hyjnë në fuqi në muajin qershor.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje