Brenda zyrës qendrore të Facebookut (Foto)

Brenda zyrës qendrore të Facebookut (Foto)

Nga fushat e basketbollit e deri te dhomat e shahut, gjigandi i rrjetit social Facebook ka ndarë me publikun disa foto ku tregohet se çfarë e bën të veçantë brendësinë e saj.

Një fushë e basketbollit ndodhet pranë zyrave të Facebookut. Kulmi i një ndërtese përdoret për tiganisje dhe shfaqje muzikore në mot të ngrohtë, raporton “Time”, transmeton Periskopi.

Vibrimi i përgjithshëm i zyrës nuk është ndryshe nga ai i një konvikti, i cili është pikërisht aty ku Mark Zuckerberg dhe tre bashkë-themeluesit e tij së pari e panë idenë e Facebookut.

Facebook është bërë jo vetëm një lojtar i rëndësishëm në Web, por gjithashtu një forcë e madhe kulturore.

Shumë prej emrave të dhomave të konferencave të zyrës janë emërtuar sipas këngëtarëve të kulturës pop.

Një numër i punonjësve të Facebook vijnë nga jashtë SHBA-ve. Facebook ka mobilizuar përdoruesit e saj për të bërë vullnetarë për të ndihmuar në përkthimin e faqes në 70 gjuhë.

Ndër artikujt e disponueshëm në kafeteri janë pica, tavolina dhe një shumëllojshmëri e çmimeve të shëndetshme.

Një shah dhe një tavolinë ping-pong janë gjithashtu në dispozicion.

Guitar Hero dhe një Xbox 360 janë ndër opsionet argëtuese në këtë qendër rekreacioni.

Mosha mesatare e punonjësve të Facebook-ut është më e re në krahasim me audiencën e saj. Është llogaritur se përdoruesi mesatar i Facebook është në mesin e të 30-ve.

Kompania ka një numër ndërtesash të shpërndara në të gjithë Palo Alto, Kaliforni, duke përfshirë këtë strukturë të thjeshtë pranë kampusit të Universitetit Stanford.

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

Inside Facebook Headquarters

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje