Breshkës i thyhet guaska, e ‘riparojnë’ me vida dhe lidhëse

Breshkës i thyhet guaska, e ‘riparojnë’ me vida dhe lidhëse

Teksa përpiqej të shpëtonte nga qeni, një breshkë u rrëzua nga muri. Rrëzimi i kushtoi guaskës, e cila u thye në tri vende.

Protagoniste e ngjarjes është një breshkë nga San Diego, në Kaliforni, ShBA. Fatmirësisht, historia e saj përfundon mirë.

Pas tre orësh ndërhyrje, koraca u riparua në mënyrë rrethanore falë përdorimit të vidave, lidhësve dhe stukos që përdoret zakonisht nga dentistët.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje