Carravik i Klinës, gjen mjet shpërthyes në oborr

Carravik i Klinës, gjen mjet shpërthyes në oborr

Të enjten në fshatin Carravik të Klinës, një person ka raportuar se derisa ishte duke punuar në oborrin e tij, kishte hasur në një mjet të dyshuar shpërthyes, njofton Klan Kosova.

Njësitet policore kanë siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së dhe KFOR-it për deminim kanë tërhequr mjetin e dyshuar të kategorisë N-9 në mënyrë të sigurt.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje