Çdo gjë gati për Hardhfest

Çdo gjë gati për Hardhfest

Sot në Rahovec mbahet festa e vjeljes së rrushit “HardhFest”.

Komisioni ka përgatitur edhe programin e “HardhFest”, i cili fillon nga sot dhe do të zgjasë deri më 10 shtator.

Të ftuar për të marrë pjesë në këtë festë janë presidenti Hashim Thaçi, kryeministriIsa Mustafa, ministrat e Qeverisë së Kosovës, ambasadorët dhe zyrat ndërkombëtare në Kosovë, kryetarët e Komunave dhe zyrtarë të tjerë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje