Çfarë dënimi mori Arban Abrashi në lojën e 5e5?!

Çfarë dënimi mori Arban Abrashi në lojën e 5e5?!

Njihet si njëri nga politikanët më të hareshëm në skenën politike të Kosovës.

Dikur ministër e sot deputet, Arban Abrashi gëzon simpati të madhe pikërisht për qasjen e tij, shkruan GazetaExpress.

I tillë ishte edhe në intervistën e fundit në studion e 5e5 ku përball Anitës, ai zbuloi shumëçka nga fëmijëria e tij, jeta personale planet për të ardhmen në politikë.

Mes tjerash u detyrua të bëj zgjedhjen edhe në mes shumë personaliteteve të njohura.

Si u përgjigj dhe cili ishte dënimi që mori shikoni intervistën më poshtë:

 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje