Çfarë ndodhë nëse pini ujë në stomak të zbrazët?

Çfarë ndodhë nëse pini ujë në stomak të zbrazët?

Gratë japoneze janë të mirënjohura për figurën e tyre të hollë dhe të shëndetshme.

Mirëpo, përderisa faktori gjenetik ka rolin kyç në këtë mes, shumë prej tyre deklarojnë se një ritual që e bëjnë çdo mëngjes i ka ndihmuar po ashtu që të jenë më të shëndetshme.

E thënë thjeshtë, shumica e grave japoneze pinë një gotë ujë menjëherë pasi të zgjohen.

Ky ritual i njohur nga kultura japoneze, është aktualisht tretman me ujë efektet e të cilit janë vërtetuar edhe shkencërisht.

Ju ndihmon t’i hiqni qafe toksina e trupit

E përmirëson metabolizmin

Ju ndihmon të humbni peshë në mënyrë të shëndetshme

E forcon sistemin imunita

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje