Çmimet e naftës shënuan rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie

Çmimet e naftës shënuan rënie mëngjesin e kësaj të mërkure.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, ranë me 0.6 për qind dhe u tregtuan me 64.11 dollarë për fuçi.

Treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, ranë me 0.5 për qind dhe u tregtuan me 68.66 dollarë për fuçi.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje