Dasma e vitit, të ftuarit po vijnë

Dasma e vitit, të ftuarit po vijnë

Disa nga emrat e famshëm botëror kanë mbërritur në Windsor Castle, para dasmës mbretërore të Princit Harry dhe Meghan Markle.

Njerëz të famshëm nga Britania, bashkëpunëtorë të Meghan nga Hollivudit, dhe çifte e miq të famshëm.

Ndër të parët që janë fiksuar në aparat janë Oprah Winfrey, James Blunt, Idris Elba etj.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje