Derrkucja Peppa bllokohet nga platforma kineze

Derrkucja Peppa bllokohet nga platforma kineze

Derrkucja Peppa, një film i animuar britanik, është hequr nga një prej platformave më të njohura të medies sociale të Kinës, ku mediet shtetërore thonë se karakteri përdoret në mënyrë shkatërruese.

Përdoruesit e medieve sociale në vend kanë vërejtur të shtunën se janë hequr disa video të filmit.

Karikatura e Peppa Pigut është jashtëzakonisht popullore në Kinë dhe ndiqej më tepër nga fëmijët.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje