Deshironi te beni per vete nje femer te bukur?

Deshironi te beni per vete nje femer te bukur?

Është një femër e bukur dhe ju nuk dini se si ta bëni për vete? Nuk është e lehtë, por dhe as e pamundur.

Ta bëni një femër për vete aq më tepër kur flasim për atë kategori të femrave që janë të bukura, inteligjente, të dashura, të këndshme dhe me një karakter të fortë do të ishte një fitore.

Nuk lidhet aspak me anën materiale, gjë për të cilën na rastis shpesh të dëgjojmë nga meshkujt. Nuk janë dhuratat e shtrenjta dhe jeta luksoze që mund të prek ndjenjat e femrës.

Nuk janë gjithmonë gjërat e mëdha që na ndihmojnë të realizojnë qëllimin. Por sekreti qëndron tek vogëlsitë që ndoshta i anashkalojmë po dhe pse të vogla janë shumë të rëndësishme.

Vajzave u lë përshtypje shumë një djalë i sigurt, i cili me vendosmëri i bën gjërat, sjelljet shoqërohen me shumë tension dhe mundohet të mos ketë keqkuptime.

Mos kërkoni gjithmonë miratimin e saj për gjëra që ndoshta s’do të jetë e nevojshme.

Kushtojini vëmendje veshjes suaj, mësoni të kombinoheni.

Femrat adhurojnë meshkujt e pastër, që kujdesen për higjienën personale.

Femrat adhurojnë meshkujt që i dëgjojnë. Një mashkull që dëgjon me përzemërsi dhe kupton mund ta bëjë femrën të ndihet qendra e botës.

Mos kurseni komplimentet, femrat i duan ato. Të gjitha femrat i dëshirojnë djemtë që i bëjnë të ndihen të bukura dhe shumë tërheqëse gjatë gjithë kohës.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje