Disa arsye pse duhet të uleni pranë dritarës në aeroplan

Disa arsye pse duhet të uleni pranë dritarës në aeroplan

Planifikoni të udhëtoni me aeroplan në një të ardhme të afërt? Nëse po, atëherë, ju këshillojmë që të kërkoni vend të lirë në ndonjërën nga ulëset pranë dritareve të tij.

Janë një mori arsyesh pse duhet të kërkoni të rezervoni vend në ndonjërën nga këto ulëse – por arsyeja kryesore është mundësia që të shihni peizazhe të paimagjinueshme.

Do të shihni sa e bukur është bota dhe sa ndryshe duket nga lartësia. Do të mund të përjetoni lindjen apo perëndimin e diellit, formacionet interesante të reve, apo dhe fenomet e ndryshme natyrore.

Në vijim ju sjellim disa pamje që janë parë, respektivisht përjetuar e fotografuar, nga pasagjerët e ulur pranë dritarëve të aeroplanëve, në pjesë të ndryshme të botës.

1. Reflektimi i qytetit të Chicagos në liqenin Michigan

re re re 0001

2. Fare pranë stuhisë

re re re 0002

3. Eklipsi solar i parë nga lartësia 13,500 m

re re re 0003

4. Maja më e lartë në Afrikë – Kilimanjaro

re re re 0004

5. Lindja e diellit

re re re 0005

6. Perëndimi i diellit

re re re 0006

7. Pamje e mahnitshme e ujëvares Guayana

re re re 0007

8. Zjarri në Big Sur, në California

re re re 0008

9. Ja përse Norvegjia është e bukur

re re re 0009

10. Lundrimi mbi retë e pafundme

re re re 0010

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje