Dua Lipa në mesin e 25 femrave më të fuqishme

Dua Lipa në mesin e 25 femrave më të fuqishme

Revista e famshme “Vogue” ka publikuar një listë me 25 femra më të fuqishme që veprojnë në Britani të Madhe dhe në mesin e tyre është edhe Dua Lipa.

Këngëtarja 22-vjeçare nga Kosova është më e reja në këtë listë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje