Ekskluzive / Numri i zëvendësministrave do të shkojë deri në 100

Ekskluzive / Numri i zëvendësministrave do të shkojë deri në 100

Qeveria e drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj pritet t’i ketë 100 zëvendësministra

Burime të brendshme të Qeverisë të “Republika24” kanë bërë me dije se do të emërohen edhe 30 zëvendësministra.

Deri më tani janë emëruar rreth 70 zëvendësministra.

Kryeministri Haradinaj është kritikuar nga opozita dhe shoqëria civile për numrin e madh të zëvendësministrave, por ai e ka arsyetuar këtë me punën e madhe që ka kjo qeveri./Republika24

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje