Ekskluzive / Të dorëhequrit nga Vetëvendosja pritet të dalin me parti të...

Ekskluzive / Të dorëhequrit nga Vetëvendosja pritet të dalin me parti të re

Burime të afërta të “Republika24” me grupin e dorëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje pritet shumë shpejt të dalin me emrin e partisë së re.

Sipas këtyre burimeve janë diku rreth 14 deputetë që do ë ndahen nga Lëvizja Vetëvendosje.

“Diku 14 është numri deputetëve që do të largohen nga Vetëvendosja për të krijuar fillimisht një grup parlamentar dhe pastaj për të dalur edhe me emrin e partisë së re”, kanë thënë këto burime.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje