Eva Murati, prezantuesja më e bukur shqiptare?!

Eva Murati, prezantuesja më e bukur shqiptare?!

Kur bie fjala tek prezantueset më të dashura shqiptare, padyshim që aty nuk mungon as Eva Murati.

Ajo është një nga top gazetaret me të përmendura të sportit, si për veprimtarinë ashtu edhe për dukjen e saj. Murati surprizon çdoherë me imazhet e ndryshme duke bërë që shtypi rozë, të shkruaj për të.

Ajo vjen mjaft tërheqëse dhe simpatike, madje nuk lë asnjëherë pa shfaqur format trupore bombastike.

E në këto fotografi  ju sjellim thjesht nuk lë vend as për imagjinatë.

Vlen të ceket se, Eva Murati punën e prezantueses, e bën kryesisht në kuadër të emisioneve sportive, siç janë ato që i kushtohen Ligës së Kampionëve, ndërsa ka qenë fytyra reklamuese e shumë brendeve të njohura në Shqipëri.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje