Femrat para intervistave për punë e bëjnë një gjë e cila mjaft...

Femrat para intervistave për punë e bëjnë një gjë e cila mjaft do t’ju befasojë

Ka rezultuar që ekziston një gjë e pazakonshme të cilën e bëjnë një numër i madh femrash mu para intervistës.

Pos që duhet të dinë çdo gjë për kompaninë ku do të aplikojnë dhe do të zgjedhin kombinimin reprezentativ të veshjes, është e nevojshme të bëjnë edhe më shumë në mënyrë që të jenë të bindura që biseda do të kalojnë në mënyrën më të mirë, transmeton Telegrafi.

Shumë dama përpiqen që në të gjitha mënyrat në bisedë të lënë mbresa të mira te punëdhënësi, ndërkaq njëra nga gjërat të cilat e bëjnë është mu para intervistës dhe ajo gjë është heqja e unazës.

E çuditshme, apo jo?

Sipas të dhënave të portalit ekonomik Creditangel, pothuajse një e treta e femrave e heq unazën para se të bisedojnë me punëdhënësin.

Kjo statistikë ka të bëjë vetëm me ato femra të cilat janë të martuara, mirëpo 29 për qind e femrave është ende përqindje e madhe e tyre të cilat frikësohen që do të jenë të diskriminuara për shkak të statusit martesor. /Telegrafi/

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje