Fituesja e Eurosong 2018, ka diçka për t’u thënë shqiptarëve

Fituesja e Eurosong 2018, ka diçka për t’u thënë shqiptarëve

Fituesja e Eurosong 2018 Netta Barzilai ka gjetur mjaft hapësirë në mediat shqiptare.

I gjithë publikua e ka komentuar atë, duke shprehur herë pas here një lloj nënvlerësimi, kjo për shkak se nuk fitoi një prej shqiptarëve në Eurosong.

Por edhe Netta Barzilai ka folur për disa mesazhe negative që ajo ka marrë nga vendet e ballkanit, edhe nga Shqipëria.

Ja çfarë thotë:

“Kam dëgjuar shumë gjëra të bukur për Ballkanin, vendet dhe njerëzit, por unë vetë nuk kam një përvojë jo të bukur. Unë nuk jam një politikane, por përfaqësoj vendin tim dhe kjo është arsyeja pse jam në shënjestër të kërcënimeve. Nga Bosnja, Shqipëria, por edhe nga Serbia kam marrë shumë mesazhe kërcënuese për ngjarjet në Izrael. Unë jam përpjekur t’i injorojë ato. Unë do të jem ambasadore e muzikës në vendin tim, vendi që unë dua më së shumti në botë dhe kjo e përmbush lumturinë time”, tha Netta duke ndarë përshtypjet pas fitores.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje