Forenzika franceze nis hetimet për sulmin e Konsullatës së Kosovës në Francë

Forenzika franceze nis hetimet për sulmin e Konsullatës së Kosovës në Francë

Konsullata e Kosovës në Strasbourg të Francës është sulmuar, më ç’rast është vjedhur flamuri i Republikës së Kosovës dhe është shkatërruar stema e shtetit.

Menjëherë pas raportimit se kjo Konsullatë është sulmuar kanë filluar edhe hetimet e para. Me këtë çështje ka filluar të merret edhe Forenzika e policisë franceze, të cilët kanë dalur në vendin e ngjarjes për të bërë hetimet më të thella.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje