FOTOT/ Opsioni që të gjithë e prisnim, si të lexoni mesazhet e...

FOTOT/ Opsioni që të gjithë e prisnim, si të lexoni mesazhet e fshira në WhatsApp

Shtimi i funksionit të ri nga WhatsApp që lejon të fshish mesazhet e dërguara ishte një lajm që të gjithë e prisnin.

 

Por pas shtimit të këtij opsioni të shumtë janë ata që kërkojnë të rikthejnë mesazhet e fshira në WhatsApp.

 

Pikërisht për këtë ekziston një aplikacion i quajtur WhatsRemoved i cili zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, të tilla si audio, video dhe foto.

Për të përdorur këtë aplikacion ai duhet të shkarkohet në fillim dhe është vlefshëm vetëm për sistemin android, ndërsa përdoruesit e Apple duhet të presin.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje