Fustani sipër pantallonave: A është modë apo stil fshati?

Fustani sipër pantallonave: A është modë apo stil fshati?

Veshja me shumë shtresa gjithmonë është e rrezikshme, prandaj “duhet të dini dhe të jini të shkathët”…

Kombinimi i fustanit me pantallona mund të jetë krejtësisht në rregull apo dështim total, transmeton Telegrafi.

Për të pasur shkathtësi që të shfaqni atë stil, ju nevojiten instruksione të qarta të ekspertëve të kësaj fushe.

Me kombinimin e fustanit dhe pantallonave mund të lini përshtypje të qëlluar dhe të guximshme, mirëpo është me rëndësi të dini disa truqe në mënyrë që e gjitha të mos duket lëmsh dhe të tepruara.

Mbështetuni në ngjyrat neutrale

Zgjidhni gete apo pantallona pa tegela

Rekomandohen fustanet në formë thesi

Bashkoni dy materiale të njëjta

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje