Geta Beqa, u’a çelë sytë me mëngjes

Geta Beqa, u’a çelë sytë me mëngjes

Shume aktive në rrjete sociale, ku publikon fotografi e video të ndryshme gjatë ushtrimeve në palestër, pasi pjesën më të madhe të kohës e kalon aty.

Në çdo paraqitje të saj ajo shpeshherë ekspozon dhe më shumë se që duhet nga trupi i saj.

Së fundmi, ajo ka publikuar një fotografi e veshur e tëra me të kuqe, Geta ka nxjerrë në pah të pasmet e formësuara.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje