Gjatë përballjes me zjarrfikësit, njëri nga protestuesit e quan ‘hajn’ Kryeministrin Haradinaj

Gjatë përballjes me zjarrfikësit, njëri nga protestuesit e quan ‘hajn’ Kryeministrin Haradinaj

Kryeministri Ramush Haradinaj nuk ka kaluar mirë me zjarrfikësit, që po protestojnë para Qeverisë së Kosovës tash e disa orë.

Në shenjë zemërimi, njëri nga protestuesit nuk ka kursyer fjalorin, duke e quajtur Kryeministrin e Kosovës hajn.

Haradinaj tha se nuk i ka vjedhur askujt asgjë dhe me ton kërcënues i ka kërkuar të ketë kujdes.

 

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje