Gjen miun në shishen e “Coca-Cola”-s

Gjen miun në shishen e “Coca-Cola”-s

Një person në Argjentinë ka treguar se ka gjetur një mi të ngordhur që lundronte në shishen e “Coca-Cola”-s.

Diego Pereya e ka postuar videon në rrjetet sociale ku shihet miu në shishen e mbyllur të “Coca-Cola”-s. Ai ka thënë se ka zbuluar diçka të pazakontë në shishe dhe ka vendosur ta filmojë.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje