Gjenerali Wesley Clark sot në Kosovë

Gjenerali Wesley Clark sot në Kosovë

Ish-komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Europë, Wesley K. Clark sot viziton Kosovën.

Clark i cili udhëhoqi forcat e NATO-s drejt fitores në një fushatë 78-ditore kundër regjimit të Millosheviçit do jetë mysafir special i darkës fondmbledhëse gala të quajtur “Përkrah Rrëfimin e Ardhshëm të Suksesit”, organizuar nga RTI në Kosovë (A.U.K).

Kontributi do të përdoret për të ndihmuar në financimin e bursave për studentët e talentuar dhe të pa privilegjuar.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje