Gjërat që meshkujt i duan në shtrat

Gjërat që meshkujt i duan në shtrat

Të përdorni fjalë të pista

Sepse vetëm të bërit seks nuk mjafton. Ndaj vajza, nuk ka gjë më eksituese për një mashkull nëse i pëshpëritni gjatë kohës që kryeni marrëdhënie dhe e siguroni që gjithçka po shkon mirë. Ata duan të flasin fjalë të pista, por kur këtë gjë e bën partnerja e tyre, kënaqësia nuk ka fund.

Mund ta merrni situatën në dorë

S’është nevojë të nxjerrësh kamxhikun e çizmet e lëkurës për t’u treguar shefja. Mund të jetë diçka kaq e thjeshtë sa ta shtysh lehtë në krevat e të vendosësh krahët rreth tyre ndërkohë që ti je sipër.

Mund t’i propozoni pozicione të reja

Mos ngurroni apo mos keni turp t’i kërkoni atij gjëra që nuk i keni provuar më parë. Meshkujve iu pëlqen shumë kur i “sfidoni”, edhe në seks.

Vajza, lëreni t’ju shikojë

Sepse stimulimi vizual i bën meshkujt të tërbohen. Madje të zgjedhësh një pozicion mbrapsht, ku ata mund të shohin tamam se çfarë po ndodh, është shumë eksituese.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje