Grabovci përkujton të rënët në masakrën e Qyshkut, Pavlanit dhe Zahaqit

Grabovci përkujton të rënët në masakrën e Qyshkut, Pavlanit dhe Zahaqit

Anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Adem Grabovci, ka përkujtuar të rënët në masakrën e Qyshkut, Pavlanit dhe Zahaqit me rastin e 19-vjetorit të kësaj masakre.

“Masakra e Qyshkut, Pavlanit dhe Zahaqit edhe në këtë përvjetor të 19-të shpërfaqin botërisht, në njërën anë, barbarinë e shtetit të Serbisë në raport me Kosovën dhe shqiptarët, ndërsa në anën tjetër dashurinë e pakufishme të shqiptarit për lirinë dhe lidhjen e fuqishme, jetike, me trojet e tija stërgjyshore. Lavdi të rënëve në këto masakra!”, ka shkruar Grabovci në llogarinë e vet në “Facebook”.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje