Greva e mësimdhënësve, Jasharaj: Urojmë të kthjellet Qeveria

Greva e mësimdhënësve, Jasharaj: Urojmë të kthjellet Qeveria

Me fillimin e grevës së punëtorëve të arsimit, kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka vizituar punëtorët e arsimit në shkollën fillore “Xhemail Mustafa”.

Ai para mësimdhënësve tha se janë duke u marrë me Ligjin për Punëtorët e Arsimit të viteve të 90-ta.

“Unë e thashë, lufta jonë është lufta për vitet e 90-ta. Kuvendi e ka miratuar dhe ka i thënë MAShT-it që të zbatohet një Ligj për vitet e 90-ta për mësimdhënës. Sa i takon viteve të 90-ta ato së bashku me SBAShK-u i kemi numëruar edhe ato vite kontributdhënëse. Po luftojmë me MAShT-in që të punojmë në lidhje me sigurime shëndetësore”, ka thënë Jasharaj.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje