Haradinaj: Qeveria e përkushtuar që Trepça të ringjallet

Haradinaj: Qeveria e përkushtuar që Trepça të ringjallet

Kryeminsitri Ramush Haradinaj, ka thënë se Qeveria është e përkushtuar që Trepça të ringjallet dhe të kthehet në shërbim të zhvillimit të Kosovës, njofton Klan Kosova.

“Me Bordin Mbikëqyrës të Trepçës u dakorduam për hapat e mëtejmë të konsolidimit të menaxhmentit dhe për hartimin sa më të shpejt të statutit të “Trepçës”, ka thënë Haradinaj pas takimit me Bordin Mbikëqyrës të Trepçës.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje