Haradinaj: Studentët mposhtën frikën dhe i dhanë shpirt kauzës për liri

Haradinaj: Studentët mposhtën frikën dhe i dhanë shpirt kauzës për liri

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke kujtuar 37-vjetorin e demonstratave të vitit 1981, ka thënë se 11 marsi ishte demonstrata më e fuqishme.

Postimi i plotë i Haradinajt në llogarinë e vet në Facebook:

11 marsi ishte demonstrata më e fuqishme, e cila do të masovizohej në lëvizje popullore. Sot, kujtojmë guximin e vizionin dhe nderojmë veprën e secilit student të Universitetit të Prishtinës, që 37 vjet më parë, mposhtën frikën duke i dhënë shpirt e drejtim kauzës sonë për liri.
Mirenjohës përjetë!

RH

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje