Hoti: Flamuri të vendoset sa më lart e dinjitetshëm

Hoti: Flamuri të vendoset sa më lart e dinjitetshëm

Shefi i grupit parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka LDK e mbështet rivendosjen e Flamurit të shtetit të Kosovës tek rrethi, sa më lart e dinjitetshem.

Sipas tij, ky flamur duhet të vendoset në çdo institucion publik, sipas protokollit të shtetit.

“Në çdo cep të botes që të valojë Flamuri i Kosovës, aq më krenare do të jetë Shqiponja dykrenore e Ismail Qemail Vlorës. Me ndihmën e miqve, do ta vëmë Flamurin e Kosovës edhe në OKB, ashtu siç e dëshironte dhe kërkonte edhe Presidenti Rugova”, ka shkruar ai në facebook.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje