Ilir Tolaj lirohet nga të gjitha pikat e aktakuzës

Ilir Tolaj lirohet nga të gjitha pikat e aktakuzës

Ish-sekretari i përhershëm i Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj, është liruar nga gjitha pikat e akuzës, në lidhje me shpërdorim të detyrës zyrtare apo autoritetit zyrtar.

Avokati Besnik Berisha ka konfirmuar këtë informacion përmes një profili në llogarinë e vet në “Facebook”.

“Lajm i mirë dhe i merituar për z. Ilir Tolaj dhe familjen e tij, lajm i keq për nivelin e Prokurorisë: Lirohet nga te gjitha pikat e aktakuzës ish-sekretari i Ministrisë se Shëndetësisë, prof. Dr. Ilir Tolaj”, ka shkruar Berisha.

SKA KOMENTE

Lini një përgjigjje